Obuka Sl. Ob. u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju PRIJAVI SE ZA OBUKU

Arrow up
Arrow down
Početna Usluge Interventna patrola

PATROL 023 poseduje aktivnu interventnu patrolu 24h dnevno na teritoriji grada Zrenjanina, čije se vreme izlaska do ugroženog objekta svodi na 2-5min, a koja trenutno obezbeđuje 112 objekata.

Ova usluga namenjena svim malim i srednjim privrednicima koji imaju potrebu da zaštite svoju firmu, njen imidž i njenu imovinu. To mogu biti različita predstavništva, kancelarije, prodavnice, radionice, privatne kuće, magacini... tačnije sve ono što je vredno čuvati a nije isplativo obezbediti konvencionalnim obezbedjenjem.

Interventna patrola je sastavljena od obučenih pripadnika službe FTO, opremljenih posebnim označenim i neoznačenim vozilima koja je aktivna 24h dnevno, po potrebi opremljena vatrenim oružijem i drugim sredstvima potrebnim za uspešno izvršavanje postavljenih zadataka.

Interventna patrola se prilagođava potrebi zaštite samog objekta, a podrazumeva izlaske na intervencije i noćne obilaske štićenih objekata u preventivne svrhe. Ukoliko je moguće objekat zaštititi alarmnim sistemom to se i čini sa tim da dojava alarmnog stanja iz monitoring centra ide upravo interventnoj patroli. Vreme izlaska u noćnom režimu svodi se na nekoliko minuta iz razloga što je vozilo u stalnom pokretu. Patroliranje se obavlja svaku noć bez izuzetaka, a prilikom obilaska objekata vrši se detaljna provera istog spolja ili sa unutrašnje strane ograde objekta. Pritom česti su primeri zaticanja različitih licu u vršenju krivičnih dela i njihova predaja nadležnim državnim organima.